Hier vind je informatie over het gala en antwoorden op veelgestelde vragen:

Kaartje
Een kaartje voor het gala zal +/- 35 
gaan kosten, dit is inclusief consumpties (bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd). De definitieve prijs zal achteraf bekend worden, aangezien de gemaakte kosten gedeeld worden door het aantal bezoekers. Dus de prijs kan lager uitvallen, vooral als er meer mensen komen, dus neem al je mede-Tjassers mee!

*

Praktische informatie
De deuren sluiten om 22.30, zorg dus dat je ruim vóór die tijd binnen bent! Vergeet daarnaast niet je identiteitsbewijs mee te nemen.

*

Introducées
Het is per Tjas-lid mogelijk om één introducé mee te nemen die geen lid van Tjas is, deze introducé mag ook mee naar het diner. Als je een introducé meeneemt kan dit aangegeven worden tijdens het kopen van het kaartje, jij betaalt dan de kosten van je introducé. 

*

Drie-gangen diner
Voorafgaand aan het gala zal er een drie-gangen diner zijn, dit zal in ’t Zwarte Schaap zijn en aansluitend op het gala. Meer informatie is te vinden op gala.tjas.nl/tickets. 

*

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig, deze is bewaakt.

*

Stemmen
Om iemand op het gala in het zonnetje te zetten, is er dit jaar weer de mogelijkheid om te stemmen op iemand die gekroond zal worden. Wij hebben een tiental Tjassers uitgekozen die afgelopen jaar iets leuks voor Tjas hebben gedaan.
V
oor meer informatie kijk op gala.tjas.nl/awards-en-stemmen

*

Invulling avond (DJ en band)
Tijdens het gala zal er een DJ aanwezig zijn en er gaat een leuke band optreden. Tussendoor zullen de awards natuurlijk uitgereikt worden, maar er zal genoeg tijd zijn om lekker te dansen!

*

Meer vragen? Neem contact op!