Hier vind je informatie over het gala en antwoorden op veelgestelde vragen:

Kaartje
Een kaartje voor het gala zal ongeveer tussen de 35-40 euro gaan kosten, dit is inclusief consumpties (bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd). De definitieve prijs zal achteraf bekend worden, aangezien de gemaakte kosten gedeeld worden door het aantal bezoekers. Dus de prijs kan lager uitvallen, vooral als er meer mensen komen. Genoeg reden om al je mede-Tjassers mee te nemen!

*

Praktische informatie
De deuren sluiten om 23:00, dus zorg dat je ruim op tijd binnen bent! Neem ook je identiteitsbewijs mee, dat wordt namelijk gecontroleerd bij de ingang!

*

Introducées
Per Tjas-lid mag je 1 introducé meenemen, die geen lid is van Tjas. Ook mag hij/zij mee naar het diner. Als je een introducé meeneemt kan dit aangegeven worden tijdens het kopen van een kaartje, jij betaalt dan de kosten van je introducé.

*

Diner
Voorafgaand aan het gala zal er een 3 gangen diner zijn, dit zal in Huize Maas zijn en aansluitend op het gala.

*

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig, deze is bewaakt.

*

Stemmen
Dit jaar is het ook de mogelijkheid om te stemmen op iemand die gekroond zal worden tot King of Queen van het gala 2024!

*

Invulling avond (DJ en band)
Tijdens het gala zal er gedraaid worden door een DJ en ook gaat er een leuke band optreden. Dat wordt een leuke, muzikale avond!

*

Neem contact op!
Heb je een vraag of opmerking voor onze Galacie? Deze kan je stellen via de mail. Mocht je echt een dringende vraag hebben, dan kun je ook Roan een berichtje sturen.