Traditiegetrouw is het de bedoeling dat je iemand mee op date vraagt naar het Tjasgala. Dit mogen mensen van Tjas zijn (nieuw tjaskoppel?) of iemand van buiten de vereniging. Staar jij elke keer naar die knappe schaats(t)er of heb je gewoon zin om samen met iemand naar het gala te gaan? Pak je kans en vraag diegene mee uit. Hier zitten volgens traditie wel een aantal regels aan verbonden.


Op donderdag 16 februari is er een Find Your Date Diner in de Walrus. Hier wordt onder het genot van een hapje en een drankje de etiquette van het daten uitgelegd. Misschien vind je tijdens dit diner wel dé persoon met wie jij graag naar het gala gaat. Naderhand is er ook de mogelijkheid om je brief alvast te schrijven.

De uitnodiging voor het gala geschiedt als volgt:

Wanneer je iemand uit wilt nodigen doe je dit middels een rode handgeschreven brief met zilveren letters. Wanneer de genodigde een handgeschreven rode brief met zilveren letters ontvangt, behoort de genodigde een brief terug te schrijven waarin de schrijver uitgenodigd wordt op de thee. Tijdens deze thee-date zal het duidelijk worden of de genodigde mee gaat naar het gala. Serveert de genodigde een koekje bij de thee, dan gaat de genodigde graag mee naar het gala. Serveert de genodigde gebak, dan ziet de genodigde niet alleen het gala zitten, maar ook nog wel meer. Serveert de genodigde niks bij de thee, dan is dat een teken dat de schrijver op zoek moet naar een andere date.